Get Adobe Flash player

POLAGANJE ZA EURO CODE 95 Rico Training Centre realizuje pripremnu nastavu za polaganje temeljne kvalifikacije u Sloveniji. Nakon polaganja u Sloveniji, dobija se nacionalni sertifikat Slovenije, sa kojim postoji mogućnost zaposlenja kod nekog od Slovenačkih poslodavaca. Polaže se na srpskom jeziku. Pripremna obuka za polaganje se realizuje u Srbiji i traje 2 dana, posle čega se ide u Sloveniju (Celje) takođe dva dana na polaganje (praktično i teoretski).

Image not available
Image not available

CPC obuka za menadžere u nacionalnom i međunarodnom drumskom saobraćaju putnika ili tereta je u potpunosti u skladu sa direktivama EC/98/76 i EC/2009/1071 a namenjena je svim nivoima rukovođenja u privrednim subjektima kao i za sva fizička lica koja su ili žele biti angažovana u drumskom saobraćaju.

Image not available

Program obuke za primenu i upotrebu digitalnih tahografa je usklađen sa Evropskim direktivama (EC/3821/85, EC/2135/98 i EC/561/2006), AETR propisima i nacionalnim zakonodavstvom Republike Srbije. Upotreba digitalnog tahografa u našoj zemlji je OBAVEZNA od 16.06.2010.godine što je precizno propisano direktivom EU-EC 561/2006 i AETR sporazumom.

Image not available

Bezbedan utovar i obezbeđenje tereta je novi interaktivni program obuke zasnovan na Evropskim standardima EN 12195-1 iz 2003. godine, Rev prEN 12195-1 iz 2010. godine i Vodiču kroz najbolje Evropske prakse IMO/ILO/UNECE usvojenom 2001. godine. Namenjen je svim učesnicima u operacijama utovara i obezbeđenja tereta - vozačima, prevoznicima, dobavljačima, kupcima i ostalim transportnim operaterima. Obuka podrazumeva teoretsku nastavu i praktična vežbanja na on-line simulatoru za Bezbedan utovar i obezbeđenje tereta.

Image not available

FACEBOOK

TWITTER

Novo

 Facebook

Twitter

 

 

1000 знакова

TAHOSPEED -SOFTVER ZA ANALIZU I SKLADIŠTENJE PODATAKA SA TAHOGRAFA

Tachospeed logo-CMYK
TAHOSPEED-SOFTVER ZA SKIDANJE,DETALJNU ANALIZU I SKLADIŠTENJE PODATAKA SA DIGITALNIH I ANALOGNIH TAHOGRAFA

Demo verzija: tahospeed demo verzija
 

 

Budite obavešteni

Prijavite se i budite obavešteni o novim obukama i popustima

Knjige u izdanju Rico TC

 
Novi udžbenici u izdanju Rico Training Centre-a namenjeni polaznicima obuka po programima IRU Akademije:
 - ADR vozači;
- ADR manipulanti,
urađeni u skladu sa ADR 2011 i novim Zakonom o transportu opasnog tereta Republike Srbije.

ADR3

"Prekršaji i kazne", prvi priručnik u Srbiji urađen u skladu sa novim Zakonom o bezbednosti u drumskom saobraćaju, čiji su autori eminentni stručnjaci iz Ministarstva infrastrukture, MUP-a i licencirani instruktori IRU Akademije iz Ženeve.

Picture4

Rico Training Centre Vam nudi po pristupačnim cenama i ostalu stručnu literaturu:
  • "Savremeni drumski prevoz";
  • "Savremeni profesionalni vozač";
  • "Digitalni tahograf i vreme vožnje".

sajt_knjige

Arhiva

kartica_vozaca
POČELO IZDAVANJE KARTICA ZA DIGITALNE TAHOGRAFE

 

Agencija za bezbednost saobraćaja Republike Srbije, 12. januara 2012.god, objavila je spisak lokacija za podnošenje zahteva, potrebna dokumenta, kao i sve ostale informacije vezane za izdavanje memorijskih kartica za digitalne tahografe.

 

Rok izdavanja kartica je 15 dana od datuma podnošenja zahteva. Više saznajte na www.abs.gov.rs .

Agencija za bezbednost saobraćaja Republike Srbije zajedno sa Ministarstvom za infrastrukturu i energetiku, održale su 18. januara 2012. godine konferenciju za medije posvećenu bezbednosti saobraćaja na putevima u Srbiji. Tom prilikom Direktor Agencije za bezbednost saobraćaja Stojadin Jovanović pokazao je prvu memorijsku karticu za digitalne tahografe, koja je proizvedena samo par sati pre konferencije i istakao da je cena kartice među najjeftinijim u regionu.

Rico Training Centre