Get Adobe Flash player

POLAGANJE ZA EURO CODE 95 Rico Training Centre realizuje pripremnu nastavu za polaganje temeljne kvalifikacije u Sloveniji. Nakon polaganja u Sloveniji, dobija se nacionalni sertifikat Slovenije, sa kojim postoji mogućnost zaposlenja kod nekog od Slovenačkih poslodavaca. Polaže se na srpskom jeziku. Pripremna obuka za polaganje se realizuje u Srbiji i traje 2 dana, posle čega se ide u Sloveniju (Celje) takođe dva dana na polaganje (praktično i teoretski).

Image not available
Image not available

CPC obuka za menadžere u nacionalnom i međunarodnom drumskom saobraćaju putnika ili tereta je u potpunosti u skladu sa direktivama EC/98/76 i EC/2009/1071 a namenjena je svim nivoima rukovođenja u privrednim subjektima kao i za sva fizička lica koja su ili žele biti angažovana u drumskom saobraćaju.

Image not available

Program obuke za primenu i upotrebu digitalnih tahografa je usklađen sa Evropskim direktivama (EC/3821/85, EC/2135/98 i EC/561/2006), AETR propisima i nacionalnim zakonodavstvom Republike Srbije. Upotreba digitalnog tahografa u našoj zemlji je OBAVEZNA od 16.06.2010.godine što je precizno propisano direktivom EU-EC 561/2006 i AETR sporazumom.

Image not available

Bezbedan utovar i obezbeđenje tereta je novi interaktivni program obuke zasnovan na Evropskim standardima EN 12195-1 iz 2003. godine, Rev prEN 12195-1 iz 2010. godine i Vodiču kroz najbolje Evropske prakse IMO/ILO/UNECE usvojenom 2001. godine. Namenjen je svim učesnicima u operacijama utovara i obezbeđenja tereta - vozačima, prevoznicima, dobavljačima, kupcima i ostalim transportnim operaterima. Obuka podrazumeva teoretsku nastavu i praktična vežbanja na on-line simulatoru za Bezbedan utovar i obezbeđenje tereta.

Image not available

FACEBOOK

TWITTER

Novo

 Facebook

Twitter

 

 

1000 знакова

TAHOSPEED -SOFTVER ZA ANALIZU I SKLADIŠTENJE PODATAKA SA TAHOGRAFA

Tachospeed logo-CMYK
TAHOSPEED-SOFTVER ZA SKIDANJE,DETALJNU ANALIZU I SKLADIŠTENJE PODATAKA SA DIGITALNIH I ANALOGNIH TAHOGRAFA

Demo verzija: tahospeed demo verzija
 

 

Budite obavešteni

Prijavite se i budite obavešteni o novim obukama i popustima

Knjige u izdanju Rico TC

 
Novi udžbenici u izdanju Rico Training Centre-a namenjeni polaznicima obuka po programima IRU Akademije:
 - ADR vozači;
- ADR manipulanti,
urađeni u skladu sa ADR 2011 i novim Zakonom o transportu opasnog tereta Republike Srbije.

ADR3

"Prekršaji i kazne", prvi priručnik u Srbiji urađen u skladu sa novim Zakonom o bezbednosti u drumskom saobraćaju, čiji su autori eminentni stručnjaci iz Ministarstva infrastrukture, MUP-a i licencirani instruktori IRU Akademije iz Ženeve.

Picture4

Rico Training Centre Vam nudi po pristupačnim cenama i ostalu stručnu literaturu:
  • "Savremeni drumski prevoz";
  • "Savremeni profesionalni vozač";
  • "Digitalni tahograf i vreme vožnje".

sajt_knjige

Arhiva

Picture_who

SEMINAR "BEZBEDNOST U DRUMSKOM SAOBRAĆAJU"

HOLCIM SRBIJA

HOTEL "PETRUS" PARAĆIN 
Kompanija Holcim Srbija doo, 30.septembra u hotelu "Petrus" u Paraćinu, organizuje jednodnevni specijalistički seminar sa temom "Bezbednost u drumskom saobraćaju".

  Učešće na seminaru će uzeti predstavnici transportnih preduzeća iz paraćinskog kraja i okoline, poslovni partneri Holcim-a.

  Bezbednost u svim segmentima poslovanja i bezbednost u drumskom saobraćaju  kao osnovni postulati svih liderskih kompanija nameću potrebu konstantne edukacije i praćenja najnovijih zakonskih i praktičnih rešenja.  Licencirani instruktori RICO Training Centra će kroz ovaj specijalistički seminar približiti najnovije domaće ali i svetske trendove i očekivanja na srpskom drumskom transportnom tržištu.

RICO TRAINING CENTRE